044 982 5109

Hieroja Nokia

Koulutettu hieroja Timo Leppälä

”Slotti-ajanvaraussivulla teet varauksen helposti. Lisäksi saat muistutuksen sähköpostilla varausta edeltävänä päivänä.”

   Ajan varaamisen vaihtoehdot

 • Varattavissa olevat ajat näkyvät Slotti-ajanvaraussivulla yleensä vain kuluvan viikon ja seuraavan viikon osalta. Ajanvarauskalenterin voi tarkistaa päivittäin mahdollisten peruutusaikojen tai myöhemmin lisättyjen hieronta-aikojen varalta.
 • Voit tiedustella aikoja myös sähköpostilla: info(at)hierojanokia.fi, tekstiviestillä tai soittamalla 044 982 5109. Jos haluat varata ajan pidemmän aikajakson päähän tai saada tiedon mahdollisista peruutusajoista, tekstiviesti tai puhelu on nopein vaihtoehto. On hyvä huomata, etten välttämättä pysty vastaamaan juuri kyseisellä hetkellä, mutta soitan takaisin samasta numerosta, kun kädet vapautuvat.

Näin varaat ajan Slotti-ajanvaraussivulla 

 1. Klikkaa oranssia ”VARAA AIKA” painiketta.
 2. Valitse haluamasi hieronta-ajan pituus valikosta ja paina seuraava.
 3. Selaa kalenterista vapaita aikoja haluamallesi viikolle ja päivälle.
  (Huom! Näet vain sellaiset ajat, jotka riittävät valitsemallesi hieronta-ajalle.) Aamupäivän ja iltapäivän ajat on eroteltu omiin sarakkeisiinsa.
 4. Valitse itsellesi sopiva aika ja paina seuraava.
 5. Kirjaa lisätietoihin tarkemmat toiveesi ja tavoitteesi hieronnan suhteen vapaamuotoisesti omin sanoin. Tämä säästää aikaa itse hieronta-ajasta. Paina seuraava.
 6. Lue varausehdot ja hyväksy ne. Paina seuraava.
 7. Kirjaa yhteystietosi.
 8. Tarkista, että kaikki varaustiedot ovat oikein ja vahvista painamalla varaa.
 9. Saat varausvahvistuksen sähköpostiin, kun varaus on vahvistettu. Jos viestiä ei näy, tarkistathan roskapostin ennen yhteydenottoa.

Varatun ajan muuttaminen tai peruuttaminen

  • Voit muuttaa tai peruuttaa varaamasi ajan varaussivun kautta omatoimisesti viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Vaihtoehtoisesti ilmoituksen voi tehdä joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla viimeistään varausta edeltävänä päivänä, iltaan mennessä, jos se vain on mahdollista.
  • Lähtökohtaisesti en peri maksua peruuttamattomista ja käyttämättömistä ajoista, mutta jos jättää useasti ilmoittamatta, niin jatkossa varmistan erikseen samana päivänä, että olethan tulossa. Jos silti jättää tulematta, niin luonnollisesti harkitsen asiakassuhteen jäädyttämistä. Ilmoittamatta jättäminen vie mahdollisuuden muilta varata kyseinen aika.
  • Huom! Hieroja voi myös joutua yllättäen perumaan varatun ajan sairastumisen tai muun esteen vuoksi. Peruessani varaamasi ajan vasta samana päivänä yllättäen annan seuraavasta varaamastasi hieronta-ajasta 20% alennuksen.