044 982 5109

Hieroja Nokia

Koulutettu hieroja Timo Leppälä

”Slotti-ajanvaraussivulla teet varauksen helposti. Lisäksi saat muistutuksen sähköpostilla varausta edeltävänä päivänä!”

   Ajan varaamisen vaihtoehdot

 • Varattavissa olevat ajat näkyvät Slotti-ajanvaraussivulla maksimissaan kuukauden eteenpäin. Ajanvarauskalenteri kannattaa tarkistaa päivittäin mahdollisten peruutusaikojen tai myöhemmin lisättyjen hieronta-aikojen varalta.
 • Voit tiedustella aikoja myös sähköpostilla: info(at)hierojanokia.fi, tekstiviestillä tai soittamalla 044 982 5109. Jos haluat varata ajan pidemmän aikajakson päähän tai saada tiedon mahdollisista peruutusajoista, tekstiviesti tai puhelu on nopein vaihtoehto. On hyvä huomata, etten välttämättä pysty vastaamaan juuri kyseisellä hetkellä, mutta soitan takaisin samasta numerosta, kun kädet vapautuvat.

Näin varaat ajan Slotti-ajanvaraussivulla 

 1. Klikkaa oranssia ”VARAA AIKA” painiketta.
 2. Valitse haluamasi hieronta-ajan pituus valikosta ja paina seuraava.
 3. Selaa kalenterista vapaita aikoja haluamallesi viikolle ja päivälle.
  (Huom! Näet vain sellaiset ajat, jotka riittävät valitsemallesi hieronta-ajalle.) Aamupäivän ja iltapäivän ajat on eroteltu omiin sarakkeisiinsa.
 4. Valitse itsellesi sopiva aika ja paina seuraava.
 5. Kirjaa lisätietoihin tarkemmat toiveesi ja tavoitteesi hieronnan suhteen vapaamuotoisesti omin sanoin. Tämä säästää aikaa itse hieronta-ajasta. Paina seuraava.
 6. Lue varausehdot ja hyväksy ne. Paina seuraava.
 7. Kirjaa yhteystietosi.
 8. Tarkista, että kaikki varaustiedot ovat oikein ja vahvista painamalla varaa.
 9. Saat varausvahvistuksen sähköpostiin, kun varaus on vahvistettu. Jos viestiä ei näy, tarkistathan roskapostin ennen yhteydenottoa.

Varatun ajan muuttaminen tai peruuttaminen

  • Voit muuttaa tai peruuttaa varaamasi ajan varaussivun kautta omatoimisesti viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Jos tämä ei ole mahdollista, on ilmoitus tehtävä joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla viimeistään varausta edeltävänä päivänä, iltaan mennessä.
  • Samana päivänä peruutettu aika ⇒ Varatun ajan hinnasta peritään 50%.
   Poikkeus: Jos sairastut samana päivänä, kun sinulla on hieronta-aika ja ilmoitat asiasta mahdollisimman pian joko tekstiviestillä tai soittamalla, sinulta ei peritä maksua.
  • Peruuttamaton ja käyttämätön aika ⇒ Varatun ajan hinnasta peritään 100%.
  • Huom! Hieroja voi myös joutua yllättäen perumaan varatun ajan sairastumisen tai muun esteen vuoksi. Jos hieroja peruu ajan samana päivänä, kun sinulla on hieronta-aika, saat korvaukseksi seuraavasta hieronta-ajasta 20% alennuksen.