044 982 5109

Hieroja Nokia

Koulutettu hieroja Timo Leppälä

Hierontavastaanotto


Osoite:

Linnavuorentie 25 A 1
37240 Linnavuori (Nokia)

Vastaanottoni on viidestä kerrostalosta keskimmäisen kerrostalon A-portaan 1. kerroksessa ja pääovien jälkeen heti  1. ovi oikealla.
Ovessa on myös Hieroja Nokia -tunnus. 

Koulutettuna hierojana olen vastuullinen ja huolehdin osaltani asiakkaideni turvallisuudesta mm. käyttämällä suu-nenäsuojaa ja pesemällä/ desinfioimalla kädet sekä huolehtimalla vastaavasti myös hoitopöydän ja ovipainikkeiden osalta hygieniasta ennen/ jälkeen jokaisen asiakaskäynnin. Kättelyt jätämme väliin ainakin koronaepidemian ajaksi. Asiakkaiden ei tarvitse käyttää maskia eikä suu-nenäsuojaa!

Saapuminen autolla

Linnavuori on noin 10 km Nokian keskustasta suoraan Nokian valtatietä/ Siuron valtatietä ja Siurossa käännytään Miharintielle kohti Linnavuorta. Autolla saavuttaessa auton voi jättää parkkiin Linnavuorentien varteen kerrostalojen puolelle tietä tai vaihtoehtoisesti vierasparkkiin linja-autopysäkin kohdalta tietä ylös puoliväliin rinnettä oikealle puolelle, jossa on P-merkintä. Kuva vieressä (pöytäkoneella) tai alla (älypuhelimella) on vierasparkista rinteen puolivälissä oikealla.

Vastaanotto
Linnavuorentie 25 A 1, 37240 Linnavuori (Nokia)