044 982 5109

Hieroja Nokia

Koulutettu hieroja Timo Leppälä

Hierontavastaanotot


Linnavuorentie 25 A 1
37240 Linnavuori (Nokia)

Pääasiallinen vastaanottoni sijaitsee Nokian Linnavuoressa lähellä uimarantaa, Linnavuorentien viidestä kerrostalosta keskimmäisen kerrostalon A-portaan 1. kerroksessa. Porrasovien jälkeen vastaanotto on heti 1. ovi oikealla.
Ovessa on myös Hieroja Nokia -tunnus. 

Korkeemäenkatu 12 C 28
37100 Nokia (keskusta)

Toinen vastaanottoni sijaitsee Nokian keskustassa Nokianvaltatien varrella Korkeemäenkadulla kerrostalossa, jonka yläsisäpihalla on raput B ja C. Vierasparkki on 4 tunnin kiekkopaikka materiaalin lajittelupisteen vieressä. Auton voi jättää myös kadulle, mutta huomioithan pysäköintimerkinnät ja parkkikiekon, joka on kadulla paikoin pakollinen ja max 2 tuntia. Ovessa on myös Hieroja Nokia – tunnus.

Saapuminen autolla Linnavuoreen

Linnavuoreen on 12 km matka Nokian keskustasta ajaen Nokianvaltatietä ja Siuronvaltatietä. Siurossa käännytään opasteiden mukaan kohti Linnavuorta Miharintielle. Linnavuoressa käännytään uimarannan kohdalta Linnavuorentielle. Auton voi jättää parkkiin Linnavuorentien varteen kerrostalojen puolelle tietä tai vaihtoehtoisesti vierasparkkiin puoliväliin Linnavuorentie 21 rinnettä, jossa on P-merkintä. Kuvassa vierasparkki on rinteen puolivälissä oikealla.

Huom! Kuvan kerrostalo on 21 ja sen vieressä vasemmalla on vielä 23 ennen kerrostaloa 25, jossa vastaanotto sijaitsee puuportaiden yläpäässä, A-rapussa eli keskimmäisessä viidestä kerrostalosta. Soita tarvittaessa 0449825109.